30/3 2011

Hej, var på stan med Amanda och Emma idag efter skolan :) Vi fick sluta tidigare också, sjukt skönt. Men jag tänkte iaf visa lite grejer jag har köpt senaste tiden :)

Linne gina

Linnen h&m


Smycken från ur&penn



Kram// E

27/3 2011

hann inte blogga igår, vi har mublerat om mitt rum, allt är inte klart dosk men ni får se före och efter bilder sen ;) Annars har det inte hänt mycket den här helgen, var med jenny i fredas, sen hade jag träning idag, gick bra faktiskt :)

Haha omg,hittade mammas gamla glasses, snygga eller vad?:P

gammal bild :)

Nu: fortsätta med läxa -.-

Kram//E <3

24/3 2011

Hej, har just ätit middag och sett ett avsnitt av gossip girl, måste gå upp och byta om till träningen. Är astrött nu men hoppas jag blir taggad sen ;P aja, måste gå nu,hejdå

har verkligen inga bilder, men här är två från i vintras :)


//E

Have you ever done something you can't change?

Hej! Har verkligen varit borta länge nu, sorry för det men det har hänt mycket och jag har inte orkat blogga alls. Vet verkligen inte vad jag ska skriva men i helgen har jag iallafall varit hos amanda hela tiden, det har varit sjukt kul, vi har sett på film,varit på stan, varit ute och fotat och bara slappat :) Visar bilderna när hon har skickat över dom.

Juste, har tänkt ändra på designen och headern väldigt länge nu, haha tänker fortfarande det men vi får se när det blir ;P


Kramar/E<3

RSS 2.0