Nails

I helgen målade Jenny mina naglar, dom är ganska sabbade nu men jag hann ta bilder. Här är resultatet :)



28/9 2010

Har just suttit och sett på Idol, tycker Alice och Elin är asbra! Idag har vi haft uppsats på skolan så vi satt och skrev i tre timmar, jag tycker det är kul när man får skriva egna "berättelser" men gissa hur ont jag hade i handen när vi var klar? Sen efter skolan har jag ch Amanda suttit med ett skolarbete och det tog ett tag. Vad osammanhängande det här blev känner jag... Iaf så ska ni få se bilder från i helgen, sent jag vet men better late then never ;)




Vi är ju gymnaster så det vart lite, ja :P







Efter många fail fick vi äntligen till en bra hoppbild, eller?:)

Kram!

// Elin <3


Kladdkakaaaaa

Hej alla! Är med Jenny och nu ska vi baka :) Har just vart och handlat typ grädde och marshmellows till kladdakan;) Innan vi for och handlade såg vi remember me, asbra! Men vi hörs sen

Kramar/ Elin <3

Last song

Jag och pappa var och hyrde film tidigare idag så när jag va hos Klara började vi se den, men hann inte klart så jag for hem och såg klart den istället:P Men så sjuukt bra den var! Väldigt sorglig, eller så är det bara jag som gråter lätt till filmer hehe:P Men ni borde verkligen se den!



Kramar/ Elin <3

Bilder

Tjo! Har suttit och hållit på med plugg ett tag så jag tänkte ta en paus nu. Har vart på stan idag med Emma och Klara, ska va med dom ikväll också. Men jag har inte så mkt att säga, tänkte lägga upp bilder från i onsdags (då vi var på bron och fotade) och från idag :)








Så mysiga halsduk, behöver en ny så :P


Hittade as snygga ringar som jag ska köpa nån gång ;)





Nu ska jag upp och städa lite innan middan, men vi hörs kanske ikväll. Får se :)

Kramar/Elin <3


Mår inte bra

Mår piss just nu , har ont i huvudet och mår typ illa. Känner att jag har sovit för lite, så nu blire att se klart idol och sen lägga mig. Idag på bilden så for jag, Amanda, Klara och Emma till cykelbron och fotade, vart jätte fina bilder och det var så fint ute. Sen efter skolan så var jag med Emma och Klara som ni kanske såg;P

Men nu måste jag gå så vi hörs imorrn, har sovmorron och börjar tio över tio, ashärligt!:)

Kramar/ Elin <3

Gästbloggning - jag gillar det!

Hejsan, Klara här! (konstigt nog)
Idag så har jag, Emma, Amanda och  Elin haft bild. Då var vi ute på cykelbron och fotade. :D Det var jättekul och vi fick låna en kamera med superbra zoom.

Nu är jag, Emma och Elin med varandra.
Emma och Elin läser tidning medan jag sitter vid datorn. :)

//Klara <3

I'm back

Hej! Vet att jag inte har bloggat på ett tag nu, men nu lovar jag att förbättra mig!
Har haft en skön start på veckan iaf, igår hade jag tre lektioner inställda och idag en. Så det är ju skönt, men det är inte så skönt att vi har tre prov nästa vecka, nu börjar väl alla dra igång antar jag... :/

Idag så for iallafall jag och familjen till intersport och jag köpte lite träningskläder, sen skulle brorsan kolla skor så vi for runt lite. Sen har jag och Amanda även färgat Saras hår, vart asbra!:) I helgen fyllde ju pappa år så då kom våran släkt ( pappas sida då) och åt middag och så. Jätte kul! :) Han gillda presenten han fick också, skämt grejer från lager hause ;)

Nu ska jag packa gympaväskan tills imorrn och sen lägga mig och läsa eller nåt:)


Kram!

// Elin <3

16/9 2010

Hej! Har vart dåligt med bloggande nu,veckorna går verkligen sjukt fort!

Idag har jag iaf som vanligt vart på skolan, sen ikväll har jag haft träning. Och första gången på länge känns det som att jag har haft en skitbra träning! Så jäkla skönt det var! Jag klarade äntligen mina handvolter jätte bra, som jag förövrigt har hållit på med sen jag började för två år sen :O Men det är så med gymnastik, det kan ta år innan man fattar hur man gör och sen är det skit enkelt och man känner sig helt dum för att det har tagit så lång tid :P Vet att jag har börjat skriva lite mer om gymnstik nu men det får ni stå ut med, för vi har två tävlingar i höst+ att det kanske blir ett till träningsläger i sundsvall, hoppas! :) är så taggad på träningen och allt i höst! :)

Men imorrn ska jag nog på stan, måste köpa present till pappa som fyller år på lördag:) Kom gärna med tips för jag har inte så bra ideer, tycker det är så sjukt svårt med presenter till pappa, hehe ;P


Kram!

//Elin <3

läxor och mer läxor

Hejhej, sitter och lyssnar på musik just nu. Skulle göra So och tyska men fastnade vid datorn så jag måste väl gå upp nu. Dgen har varith helt okej, hade två timmars hål på lunchen så jag och Amanda for hem till mig och åt. Hann med och se ett avsnitt av on tree hill också ;) Hade idrott idag också, orientering... Gick åt helvete, gick vilse. Det borde väl säga allt? Kan inte med en karta hehe :P

Vet nån av er hur man kan kolla på skolfotona på photomic? Skulle verkligen vilja se men kan inte hitta dom ... :)

Kram/Elin <3

Gymnastik <3

Det var verkligen sjukt kul med uppvisningen på stan. Först var jag asnervös och var jätteorolig att jag skulle göra fel och så. Men sen sa våran tränare att det inte gjorde nåt och att meningen var att vi skulle visa att vi var många och att vi är duktiga, det sitter inga domare i publiken så sluta oroa er. Meningen med att ha uppvisningen på stan framför valstugorna var ju att få politikerna engagerad i gymnastiken. Vi hoppas ju på att få en gympahall i umeå :) 
Iaf så var det verkligen sjukt kul när jag slutade oroa mig. Airtracken var så himla kul ( har aldrig kört på en sån förut, vi har tumbling som är mycket "hårdare" typ, men det var för stort att flytta ner) det var typ som en hoppborg men lite hårdare så man fick världens stuts.Det jag ville säga var att jag älskar gymnastik och jag hade så himla kul! :)





Typ ett år sen? Jag är i mitten och kollar ner :P


//Elin <3

söndag

Hej! Idag har verkigen varit som en vanlig seg söndag. Hade egentligen ganska mkt att göra men blev ju såklart inget gjort ;P Eller jo, jag gjorde pannkakor till lunch, dom vart faktiskt asbra :) Annars har jag sett på OTH typ hela dan. Så det blev ingen städning:/ snart äre väl midda och sen ska jag göra bort lite läxor. Uppdaterar senare med bilder och så från uppvisningen på stan.

// Elin <3

Taggar morrondagen!

Tja alla, är så taggad inför imorrn, men asnervös också :/ Fast jag kommer få så jäkulst mkt adrenalin när vi ska köra så hoppas det går bra, kom ihåg kl. 2 be there ;) Nämen får väl se om det är nåra där som jag känner :) Ska bli kul iaf!

Idag hare ju vart skola, på so:n så for vi ner till valstugorna på stan och frågade saker och så. Tycker faktiskt politik är ganska kul men blir ju så irriterad ibland haha :P Iaf hade vi lunch direkt efter så vi åt på subway , asgott! Vart lite stressigt när vi skulle hem bara, hann precis till matten :P

Ikv har jag vart med Amanda och vi har sett på idol och hockey + fånat oss med kameran, fast min hade nästan inge batteri så har inte så många bilder, men nåra kan ni få se ;P Var så jävla läskigt när jag skulle hem btw! Typ helt dimmigt och mörkt. För er som inte vet så skrämmer jag upp mig själv jättelätt och jag var ju hur rädd som helst :(
Men nu kmr bilder :)



Hockey


ehm?

Nej nu ska jag lägga mig, måste ju upp typ tidigt imorrn, ska va på bräntis tolv så...
Kram!

// Elin <3


can't find time

Hej har varit dålig uppdatering med bilder och så på senaste tiden men hinner inte med riktigt, har alldeles för mkt läxor, får se när jag kan uppdatera igen.


Kram!
// Elin <3

Skolfotografering.

Idag har vi ju haft skolfoto. Hoppas det vart bra! Fast vi fick se enskilda och vart typ bra iaf :) Men man får väl vänta och se...

Usch vilken träningsvärk jag har fått från igår asså, kunde ju knappt gå i trappor idag ju, hatar träningsvärk! :( Speciellt när man har det i hela jävla kroppen ;( Men nu måste jag gå och göra läxor. Uppdaterar nog lite mer sen.
Kram!

// Elin <3

tröött!

Okej nu ska jag äntligen lägga mig, så sjukt trött efter träningen, men det var kul iaf. Imorrn har vi ju skolfoto så jag har hållit på att välja kläder, nästan säker nu. Får se vad jag känner för imorrn :) hoppas bara att jag slipper sitta, har ju alltid gjort det... :P Har inget att skriva, så vi hörs väl imorrn , gonatt!

Kramar/ Elin<3

Träning

Hej alla männsikor! Har haft en ganska seg dag i skolan men inte så farligt ändå. Dock var 80 min SO jävligt drygt! Men sen jag kom hem har jag inte gjort så mkt, typ suttit vid datorn och sett One tree hill på teve och ätit midda. Nu ska jag iaf på träning, ska bli kul, har ju inte kört tumbling sen i våras! Ska bli skönt att träningarna drar igång som vanligt nu också, förhoppningsvis slipper vi stå ute och frysa nån fler gång ^^ Men nu måste jag dra, hörs sen!
Bjuder på lite bilder från lägret i sundsvall





Kramar/ Elin <3

linnen plus skor

Här kommer shoppingen från helgen.
Linnen från H&M


Skor från skopunkten


Sämst bilder men det får duga. Vad tycks?:)

Kramar/Elin <3

Tävling igen!

Är med i en tävling om smink på http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
Var med och tävla ni också! instruktioner hittar ni på hennes blogg.




Dagens outfit






Vi är så sjuka....

Nu är jag hemma efter en dag på stan med Jenny, vi är som alltid lika galna... Säger bara stackars dom som var på ica samtidigt som oss, dom måste ju tro att vi var fulla elr nåt ;P Iaf så for jag ner för att se Jennys uppvisng med cheerleadingen, men såklart missade jag det :/ Men jag såg iaf när dom byggde, sjukt duktiga. Vi har förresten uppvisning med gympan på torget nästa lördag, kom dit om ni har lust :P

Iaf så ville jag jätte gärna gå på stan och köpa lite grejer men Jenny hade inte alls lust, på nåt sätt lyckades jag vända det humöret, ingen aning hur??? Iaf så vart hon värsta taggad, ett tag... Stolt(A) :) Hittade som vanligt lite toppar som ni får se imorrn och två par skor, är ganska säker på att jag ska köpa, men då kommer nästa problem, vilka????



Snygga eller vad? :O Så seriös man kan va, haha


Love u!


Sjukt svårt val!
Grill, nej dill, nej sourcream... Vad ska jag ta Jenny?

Det blev sweet chili :D

Jennys konstanta:
Åhh, det här verkar gott! Vad är det för nåt Elin ??:)


Jenny har haft Godisförbud i ett halvår, så efter sex månader:
Jaa! vad kul att plocka godis!:D Fast jag är ju inte sugen på det... hm... :/

Kolla här, chakalakah chips! Afrikanska eller??:P

Dom hade halva priset på glassar, självklart skulle vi köpa :P


Ha en bra kväll!Det kommer vi ha :)


Kramar/Elin <3 och Jenny :*

friday!

Sååå skönt att det är fredag nu! så kan man sova ut imorrn, fast lyckas aldrig sova till typ tolv längre :( prblem jag har asså :P Men imorrn hoppas jag iaf att det blir stan, måste köpa lite grejer men får se. Ska iallafall föröka komma mig ner och se på bästa väns uppvisning( Jennys) :) Idag var jag ju på skolan, vi hade typ över 80 min hål så jag och Amanda drog hem till mig och åt lunch. Sen när vi skulle cykla tbx så blåste det så jävla mkt att vi typ inte kom frammåt, haha ;P Men nu ska jag gå, hörs imorrn!





Lite bilder från ikväll då jag va med Emma, Var så himla fint ute! Synd att det var kallt bara^^

Kramar/ Elin <3


musik

Hej! Sitter på skolan och har musik. Vi ska typ forska om en musik stil så det blev reggae. Har inte kommit så långt haha :P Men skriver när jag kommer hem

Hejdå/Elin <3

Varm choklad

Var ju på stan för nån dag sen och köpte en stor mugg som jag "invigde" idag :)
Såhär ser den ut:







helluu

Sitter hos emma och typ lyssnar på musik och chattar. Vi fick sluta ett idag, så skönt!:) men vet inte vad jag ska skriva... men uppdaterar senare.



Kramar/Elin <3

RSS 2.0