30/7 2010

Nu far jag hejdå!:) hare bra!



Kramar/Elin <3

Väskorna packade

Hej alla:) jag ska gå och lägga mig nu men jag tänkte göra ett sista inlägg idag. Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera på sistone men jag har inte direkt gjort nå kul, bara slappat :) Imorrn far vi ju till byske och jag kommer inte ha med datorn så jag bloggar när jag kommer hem igen, vilket är på måndagkväll så får se om det blir då eller på tisdag. Tror jag tog en lite för liten väska, vet inte om det kommer rymmas i den men jag får väl sätta mig på den eller nåt, det fick jag göra med väskan jag hade med till öland också haha ;P Lyckas alltid packa för mycket, slutar oftast med att jag inte använder hälften :P Nä, nu ska jag släcka, kan kanske hinna med ett snabbt inlägg imorrn innan vi far till busstationen, och lite bilder kommer väl också sen på måndag :) Ha en bra helg!:)

Mina underbaraste kompisar, älskar er! :) <3




Kramar/Elin <3

dagens outfit

Hej! Har just varit på stan och klippt mig och köpt lite nödvändiga saker :) Här kommer dagens outfit :)

Tröja- BikBok
Shorts- Gina




Kramar/Elin <3

packa igen

Hej! Har just sett ett avsnitt av one tree hill och nu ska jag gå och packa eftersom jag, Klara och Amanda åker till Byske på fredag :) Längtar så himla mkt, vi hade så kul förra året :) Men jag måste gå nu, hörs senare :)

Kramar/Elin <3

shopping i Stockholm

Jag har ju lovat att lägga upp bilderna på allt jag har shoppat i stockholm, så här kommer det;)

Linne- Cubus
Jeans- Carlings

Linne- BikBok


Tröja- BikBok




Tröja- Gina

Vitt linne- Gina
Shorts- H&M


Skjorta- H&M

Kofta- H&M

Tjock kofta- Cubus


T-shirt- Cubus


Shorts- Gina

Leggings- H&M

Sjal- Kappahl


Skärp- Kappahl


Tights- Kappahl


Grönt och svart armband- Kom med tidningarna Frida och Solo
Ringar- H&M
Armband- Kappahl


Örhängen- Ur&Penn


Mascara och concealer- Åhlens

Necessär och sminkspegel- H&M



Kramar/ Elin<3

fotostudio

Hej! :)
Klara här igen.
Nu håller vi på med foto inför nästa inlägg! :D

tack för mej:) // Klara<3

hos Klara

Hejsan! :) det är Klara som bloggar!

Nu så ska jag och Elin försöka hitta ett avsnitt av NCIS på youtube att titta på eftersom Elin
har börjat älska denna serie.

hejdå// Klara<3

27/6 2010

Drar till Klara, visar dom nya naglarna som jag gjorde igår senare och kanske dagens outfit också. Hörs sen!

Kramar/Elin <3




...

Hej! Har jätte tråkigt just nu, måste börja städa snart antar jag men jag orkar inte... Ska kanske ut och springa med Sara sen men det har ju regnat så vet inte om det blir nåt. Har typ inget att säga, hörs senare :)

Kramar/Elin <3

24/7 2010

Hejhej, är på middag hos några kompisar till mina föräldrar. Vi har just ätit klart varmrätten, alltid så god mat här :) Ska fara hem till Sara sen, vet inte när men jag ska va här ett tag till iaf, kanske blir efterrätt :) Gottegris som jag är ;P

Idag har jag typ sett på ncis hela dan, inte orkat nåt annat. Antar att jag får ta itu med städningen imorrn istället, det är bara så himla jobbigt för hela min garderob är en enda röra så jag måste ju städa och rensa ur den innan jag kan he in det nya... Haha vilka ilandsproblem jag har :P Men men har inte mkt mer att säga med tanke på att min dag har varit så himla tråkig... det lät ju uppmuntrande :P okej nu babblar jag bara så jag ska sluta nu. Hörs ikv om jag hinner, annars imorrn :)

Kramar/Elin <3


Update:
Juste, glömde säga att en ny header är på väg, sötaste Sara och Klara har gjort en till mig, så jag tänkte ha den ett tag :) Men jag tänker inte ens försöka få in den själv, för den här gången slår jag nog sönder datorn... Så jag tänkte vänta tills Jenny kan hjälpa mig :)

Bildbomb - Stockholm

Bilderna från stockholm som jag lovade :)

Dag 1:

När jag var lite skulle jag alltid sitta på dom här, precis alla :P
Och nu tvingade Jenny mig att sätta mig igen ;P


Så jag tvingade även dit henne såklart :)



Goda fikat :P

Dag2:

Lunchtime, ommöblerar alltid mina mackor som Jenny säger ;P

Haha! Så sjukt obekväma dom va! Inte direkt snygga heller :P


på en resturang

Ben and Jerry glass! sjukt gott!

Dag 3:

Haha, nice ;P

Jenny började äta sin pizza bak och fram ... :)

Vi var ju såklart tvungna att fota framför kon när vi gick dit nästa kväll :)

Mums! ;)

Så det var bilderna från stockholm, nu äre bara kläderna som jag har köpt kvar. om ni vill se det? :) Lägger nog upp lite ändå ;P
Godnatt!

Kramar/Elin <3



NCIS

Tjo! Sorry för att jag inte har uppdaterat idag, har varit med Emma men när hon skulle bort så for jag till Sara, och vi for och badade på böles, riktigt skönt i vattnet faktiskt. Just nu sitter jag och ser NCIS. Uppdaterar senare med bilderna från stockholm, har dom inte på den hära datorn :)

Bildbomb - Öland

Så jag lovade ju bilder, här kommer dom! :)

ölandsbron, så jäkla läskig! gillar inte broar tycker det är jätte läskigt att köra över långa...

Fast det var ganska häftigt också

Jenny i bilen :)

Och jag i bilen, inte den bästa bilden men ;P

En kväll gick vi ock spelade minigolf på campingen, gick allt annat än bra...
Tillslut spela Jenny gitarr istället för att slå, haha :)

Suddig bild :P

Finaste öland

En kväll ute i trägården innan middan

På onsdags kvällen var vi och åt på en resturang som hette
lammet och grisen, jättegott!










Haha! Har sämst humor ;P

På stranden, just efter ett dopp :)

Sötaste katten som var omkring vår stuga, döpte han till Ozzy :)


Jag visar bilderna från stockholm imorrn, promise :) Nu väntar sängen :)Godnatt!

Kramar/Elin <3

tråk!

det sämsta med att komma hem är att packa upp!!:( har haft så mkt med mig, det kommer bli asjobbigt! Iaf har dagen spenderats med Emma och det var skitkul att träffas igen, har ju inte sett henne på typ två veckor. Vet det låter inte länge men har saknat henne ändå :) Kommer bli så jävla kul när jag, Klara och Amanda ska fara till Byske igen där Emma har sin stuga, längtar! Vi far nästa helg :) Men nu måste jag fortsätta packa upp ;( save me.... :P




Kramar/Elin <3



dagens outfit

T-shirt- Köpt i stockholm på cubus
Vitt linne- bikbok
Jeansleggings- bikbok



I'm home again

Tja tja allihopa, nu är jag hemma igen :) Kom väl kanske hem vid 7 efter att ha släppt av Jenny och min brorsa Gustav som också åkte med oss från stockholm. Det har varit6 så jävla härligt att bara vara borta och slippa tänka på allt :) Kan bara säga att det blev jävligt mkt shopping i stockholm också, haha ;P Men vad hade ni väntat er?? :) Men bildbomber och så tänkte jag lägga upp sen, just nu orkar jag bara inte! Jag och Jenny var väl typ uppe till halv två inatt och packade (vet skitkul,not!) njae men det var inte så farligt, bara det att vi är jäkligt bra på att sprida ut oss,okej jag är(a) :) Så vårt rum såg typ ut som ett bombnedslag ;) Sen blev vi väckta kring sju, så jag är ju inte direkt pigg nu direkt om man säger så :) Men ett inlägg om vad vi gjort och som sagt med bilder kommer senare ikväll eller imorrn, vi hörs! :)

Kramar/Elin <3

Öland

Hej alla fina!

Det är jätte härligt här på Öland, men också sjukt varmt! Det är ett under att det blåser för annars smälter man ju typ bort. Men det kallas ju solen och vindarnas ö :) Så fort vi kom hit lördags så gick jag och Jenny och tog ett kvällsdopp, en fantastisk känsla att man kan bada typ kl. 9 utan att frysa! Både i söndags och igår så har vi legat på stranden. Idag har vi varit runt och kikat lite i borgholm på en borg som var typ stor och på en väderkvarn, väderkvarnen var åtta våningar och tydligen typ en av dom största i världen. Vi hittade även en studsmatta utanför så nu är Jennys vecka räddad ;P Hon har även fått mig att börja springa :) är ganska stolt har ju typ aldrig orkat förut :P

Juste vi var in i lite affärer i borgholm och vi hittade ju såklart nånting :) hittade en as skön tröja och ett par flipflops . Det var ganska kul, pappa lyckades pruta ner tröjan från 129 till femtio kroner för att det var ett litet hål. Väldigt bra köp enligt mig ;)Här kommer lite bilder

 

vet inte när vi hörs igen men tills dess, ha det bra! :)

Kramar/Elin <3

 

 

 


last minute

Fick hem en bikini i brevlådan för typ en vecka sen, har bara inte hunnit lägga upp den :) Köpte lite grejer igår och idag också :) här kommer bilder.
Schampo,balsam och tvåler + bikini från ellos. Den fina hatten är från h&m,älskar den :)

Bikiniöverdel från cubus

Just nu sitter vi och ser en film på 3an, ska nog se klart den innan vi går och sover tror jag :) Sov gott!

Kramar/Elin <3

Norrköping

Hej alla :) Är trött som in i helvete nu, vi har ju baara åkt bil sen 7 imorse typ. Har dock gått bättre än vad det brukar, känns det som. Det finns ju inte så mkt att göra i en bil, men vi hittade ju såklart på lite ;) körde lite namnlekar och spelade finns i sjön :P men vi lyssnade mest på musik och så :) Tänkte visa lite sista minuten shopping men det kommer sen. visar iaf lite bilder på från vårat hotellrum :)
Utsikten:)

asfint hotellrum!

Jenny bloggar

Såhär trött var hon (och jag) när vi kom hit.

osminkade och trötta

Nu ska vi ner och äta middag, hörs väl senare!

Kramar/Elin <3

Yesterdays pictures

tjoo! idag har jag packat typ hela dagen :P Sen har jag inte gjort så mkt. Ikväll så såg vi på fotboll. Min brorsa kom på att han ville göra blåbärspaj också så vi åt av den, den vart skitgod! :) Nu ska jag fortsätta se på sex and the city men här kommer några bilder från igår då jag va med Emma och Klara






Blåbärspajen :)


Kramar/Elin <3


back to bed

Hej igen! Jag och Jenny tänkte ju fara på nydala där det skulle vara nån allmänn träning, men när vi kom dit så hittade ni det inte så vi for hem och ut ock sprang. Sanna hängde också på. Sen när jag kom hem har jag tagit en lång dusch och sett på sex and the city :) Nu ska jag gå isäng, visar lite bildder imorrn ;)

Kramar/Elin <3

Träning

Nu ska jag dra på träning med Jenny, är inte så taggad men hon har övertalat mig så :P Hörs senare

Kramar/ Elin <3

so tired!

Hej! Den här dagen har varit så himla lång och jag är astrött! Jag vaknade vid kvart över sju och kunde inte somna om :( Sen kom dom vid halv nio så det har varit fullt drag tills fyra. Hur kan barn ha såhär mycket energi egentligen?? Om ni inte hänger med så har in brorssöner varit här idag. Tre killar som gillar att springa ;P Vi har iaf varit i lekparken, sett på film, suttit vid datorn, spelat ds, blåst såpbubblor, blåst igen, varit i lekparken igen och blåst bubblor ännu en gång :) Men jag måste typ gå isäng nu för dom kommer imorrn också och jag ska försöka vara lite piggare :)



Kramar/Elin <3

dagens outfit

Vet att jag har varit väldigt dålig på sistone att lägga upp dagens outfit men hinner typ aldrig ;P Här kommer iaf en.
Grått linne- H&M
Svart linne- Gina
Shorts- H&M


Kramar/Elin <3

Eclipse <3

Jävlar vad dålig jag är på att uppdatera, sorry! I fredas var jag ju och såg på eclipse och den var hur bra som helst! Jag tycker det var den bästa av filmerna. Igår var jag helt död, vet inte varför men jag var hur trött som helst. idag har jag börjat lite smått med packningen och har varit med Emma:) Vi satte oss först och spelade kort ute på min altan men det blåste typ mycke så korten blåste bort :P Då gav vi upp och gick in. Ikväll har min brorsa varit här med sin fru och deras tre barn och min andra brorsa på pappas sida. Så det har varit fullt drag hela kvällen. min brorsas barn ska även vara här imorrn och på tisdag så jag kommer nog inte ha tid att blogga nåt då, men kommer förhoppningsvis ett inlägg imorrn kväll :)
dålig kvalite men


Kramar/Elin <3


1/7 2010

Tänkte lägga upp lite bilder från idag när jag var på stan med Emma Amanda och Klara. Typ första gången vi va med varann alla fyra sen skolavslutningen eller nåt, det har varit för länge iaf:) Vi hade väldigt kul och gick omkring i affärer ett bra tag tills vi hamnade på skopunkten och provade skor. Imorrn ska vi till umelagun och bada och på kvällen ska vi äntligen se ECLIPSE!! Längtar som in i helvete! :) Här kommer bilderna




nice shoes,huh?:)


Best things in life are free

Det ursnygga linnet jag köpte,har tänkt ha det på stranden.
Inviger det kanske imorrn :)



Kramar/Elin <3

Picutres

Hola!Tänkte uppdatera igår ikväll men fick panik när jag inte hittade min kamera, trodde vi hade tappat den ute elr nåt. Men sen efter nån timme så hittade jag den under mitt täcke, haha :) Snacka om lättnad. Igår kväll så var jag iaf med Emma och Amanda och vi var ute och tog kort och sen satt vi på våran altan och spelade kort och åt kladdkaka som jag och Emma hade bakat under dagen. Så här kommer bilder :)











Kramar/Elin <3

RSS 2.0