...

Hej. Kom hem från Emma vid tio och sen dess har jag sett på tv och suttit lite vid datorn. Såg nyss Sexn and the city. den serien är faktiskt bra, såg filmen för ett år sen men har aldrig kollat så mkt på serien. Måste börja nu iaf:) Usch upptäckte nyss en spindel på mina klackeskor! Brukar gå omkring i dom lite nu och då här hemma och tänkte ta på mig dom, tur bara att jag såg den, hatar spindlar! Usch det känns som det kryper spindlar på hela mig! :P
Aja ska gå isäng nu,Godnatt!


Kramar/Elin <3

Hos Emma

Hej alla. Är hos Emma och vi sitter och slöar vid datorn. Förut såg vi på navy cis också har vi spelat kort, Emma tvingar mig att skriva att hon vann :P Men jag ledde faktiskt,ett tag... Aja nu vet jag inte vad vi ska göra, går kanske ut ett tag. Får se :)
Nån månad gammal :P


Kramar/Elin <3


bada!

Hejhej! Nu är vi äntligen klara med att olja altan så nu tänkte vi fara och bada på bölesholmarna. Blir nog bara där ett litet tag men det ska bli asskönt, det är så jävla varmt på våran gård! vad har ni gjort idag då?



Kramar/Elin <3

...

Tänkte bara göra ett litet inlägg innan jag går isäng för jag är astrött. Jag och Emma gjorde inte så mkt ikväll, satt lite vid datorn och spelade fia med knuff haha ;P Imorrn så ska jag och Jenny olja in våran altan och det kommer nog ta hela dan... Surt men värt det eftersom vi får betalt :) Nu väntar sängen, Godnatt!


Kramar/Elin <3

27/6 2010

ciao! även den här dagen har varit riktigt seg, har legat framför teven mkt och har surfat omkring på datan lite, kollat på katter :) Jag vill ha en ny men vi får se om det blir så, är ju alltid jobbigt när nåt händer :/ Men om vi köper en ny så är det inte förrän till höst eftersom vi far bort lite nu och då under sommaren.

Aja nu ska jag gå och fräscha upp mig lite, ska va med Emma ikväll så vi får se vad vi hittar på. Men jag uppdaterar ikv ;)
ännu en bild från igår :)


Kramar/Elin <3

26/6 2010

Dagen har varit sjukt slö. Har legat framför teven och sett på back to the future och charmed. Men ikväll så har två av mina brorsor Gustav och Anders + Gustavs flickvän och min farmor varit här och ätit middag Lax och paj till middag och marräng+jordgubbstårta till efterrätt, riktigt gott! :)

Men här kommer bilderna från igår :)













Lite hoppbilder :)



Orkade inte vara seriös längre ;P

Älskar dig! <3 :)





Dagens Outfit
Klänning-Gina
Skor-59:an
Brillor-BikBok


Kramar/Elin <3




Glad Midsommar!

Har varit dålig på att uppdatera men har varit ute och njutit av det sköna vädret! Igår och i förrgår så har jag varit på umelagun och badat med Jenny och igår hängde även hennes syrra Sanna med:) Här kommer lite bilder från iförrgår för igår var jag dum nog att glömma minneskortet i datan ;P
Vi gick hem från Nydala! var ganska drygt, plus att vi hade tunga väskor.

Försökte sätta fast blomman bakom örat men gick inte så bra :P











Idag har jag firat midsommar med mamma och pappa i Klabböle. Klara var också där så var med henne. Ska vara med Klara även ikväll och se på filmer :) Kameran är hos Klara så bilder kmr nog imorrn men kan bjuda på en väldigt gammal bild på mig:)
Midsommarafton 2006

Nu har Klara kommit!

Kramar/Elin <3

22/6 2010

Idag har jag varit med Emma hela dagen. Vi har inte gjort så mkt utan låg inne och såg på en film, sen efter middan gick vi ut och spelade kort. Imorgon ska jag kanske fara och bada får se :) Men här kommer lite bilder från idag :)


Skrattanfall, hehe :)

Älskar dig! Men det vet du redan, hihi :) <3

Vårat hår ;P



Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!

Kramar/Elin <3

Dress

Hej! Så dagen har ju som sagt tillbringats på mammas jobb och det var ganska kul, lite krisitg ett tag när alla ordinarie gick på möte och det var jag och en vikarie kvar men det gick väldigt bra. Jag gillar verkligen att vara med barn! Tänkte bara förklara varför jag väljer att följa med mamma och jobba på sommarlovet om ni undrade ;) Sen bar det av till stan för att försöka hitta en klänning, och jag hittade en! Den kanske inte toppar den jag visade igår men den var billigare och det är alltid ett plus eftersom jag sparar till stockholm;p Men den är väldigt fin och jag älskar den!
Från Gina.

Måste bara sys upp lite. Vad tycker ni? :)

Bikinin som trillade ner i brevlådan haha:) Beställd från gina.

Så nu väntar sängen igen,hörs!

Kramar/Elin <3

20/6 2010

Dagen har varit ganska lugn och tråkig, har varit hemma och städat och sen hjälpt mamma att plantera blommor och det var väl ganska kul :) Ikväll har jag sett på systrar i jeans och jag älskar verkligen dom böckerna och filmen såklart :P Men böcker var så där speciella att man fastnade för dom, ni har säkert känt känslan om ni gillar att läsa. Om ni vet vad jag pratar om vilka böcker har ni känt så för, skulle kunna behöva lite tips?;P Nu ska jag iallafall snart gå isäng och imorgon så tror jag att jag ska följa med på mammas jobb och hjälpa till där, hon jobbar på ett dagis och jag tycker det är ganska kul att vara där:)

Godnatt!

Kramar/Elin <3

köpa eller inte?

Så jag funderar lite på en grej. Har letat efter en klänning att ha i sommar och hittade denna men nu kan jag inte bestämma mig om jag vill köpa den eller inte ;P så vad tycker ni om den?Köpa eller inte köpa?

Har en lite urringad rygg och en rosett på ryggen.

Hörs senare!
Kramar/ Elin <3

19/6 2010

Hej! Idag har jag bara varit hemma och småtittat på bröllopet. Hade inte tänkt sen men klockan halvfyra satt man ändå där och kollade. Det mest intressanta enligt mig var att kolla på alla klänningar haha :) Och Victoria hade en asfin bröllopsklänning, inte riktigt min stil men hon passade verkligen jätte bra i den :) okej nu ska jag prata om annat än kunga bröllopet. Ikväll har jag varit med Amanda och vi gjorde inte så mycket hade bara allmänt kul ;P Och vi fikade den goda tårtan jag gjorde idag :)

Här kommer iallafall bilder från i torsdags helt random. Jag tänkte lägga upp dom igår men då dampade datorn och laggade hela tiden så jag orkade inte vänta.
Jennys snygga skor

Hade lite tråkigt medans vi väntade på Sanna så yog lite egos :)

Flummbild ;P

Sanna provade måånga olika plagg...

Och satte sig tillslut på golvet för att hon var så trött, hon var inte den enda :P


Goda middagen jag åt i up2

Efter vi hade badat, frös asmycke :)

Tårtan jag gjorde

Med bananer och grädde i mitten :)

Måste bara lägga in en bild på en del av kungafamiljen, så härlig bild haha ;P

Nu vet jag inte vad jag ska göra men det blir nog att se på tv eller sitta vid datan, måste iaf se tårtan, den ska tydligen vara tre meter hög? Sjukt! :)

Kramar/Elin <3

Första doppet i år !

Ciao! Ska snart fara hem till Emma men tänkte göra ett inlägg innan så att jag inte dissar bloggen igen! :)Igår var jag ju som sagt med jenny hela dagen och på kvällen for vi på nån affro power dance eller nåt, faktiskt skitkul! Men man såg nog något löjlig ut men kul var det, och idag har jag träningsvärk i ryggen och bena:( hatar träningsvärk! Sen for vi även till nydala och doppade oss, var så jävla kallt! Bilder  kommer ikväll för nu ska jag gå och klä på mig.

Kramar/Elin <3

17/6 2010

Är hos Jenny just nu och vi ska snart dra ut på stan med hennes lillasyster Sanna :) Hade inte tid att blogga igår men jag var iallafall på stan med mamma ett tag och åt lunch sen for jag till Jenny och vi spenderade dagen med att tvätta hennes pappas taxibilar:P Här kommer en dagen outfit :)
T-shirt- Gina
Vitt linne- Gina
Jeansleggings- Bikbok
Örhängen-(Jennys) Ur&penn
Kramar/Elin <3

after rain comes sunshine

Hej, jeg vet att jag inte bloggade igår men jag orkade inte. Jag mår lite bättre nu, jag gråter iallafall inte längre men det är fortfarande hemskt. Men nu ska jag inte vara ledsen i bloggen hela tiden, blir ju tråkigt att läsa då ju :) Just nu är jag med Klara och vi har storbakat muffins som pappa skulle ha på jobbet :) Så här kommer lite bilder.












Hörs senare!

Kramar/Elin <3

My heart is broken and i don't know what to do

Mamma och pappa kom hem från vetrinären för ett tag sen med beskedet att våran älskade katt är död. Sen dess har jag gråtit som jag vet inte vad, kan knappt skriva nu för alla tårar. Vet inte riktigt vad jag ska göra för jag känner mig så tom, det är helt sjukt hur mycket man älskar sina djur och man inser det inte förrän nåt händer. Jag kan inte fatta att wilma inte kommer komma springande så fort man kommer hem och lägga sig på asfalten och rulla runt och vilja att man ska gosa med henne, eller att när man kommer hem på vintern med bilen så ligger hon i köksfönstret och kollar upp på en innan man ens hunnit köra in på gården och sen rusar hon direkt mot dörren och är framme innan man kommer dit. Eller när hon börjar kurra och sedan blir busig som hon alltid blir när man gosar med henne och då börjar hon busa medans hon fortfarande kurrar. Det finns så många minnen och det kommer ta lång tid innan jag har kommit över det hära, verkligen bra start på sommar lovet.





bilder från igår

Nu är vi hemma igen och sitter och käkar chips ;) sourcream and dill, godaste enligt mig, vilken tycker ni bäst om? :)
Tänkte lägga upp lite härliga sommar bilder från igår, så här kommer dom :)







alltid bra att ha när vi är vid vattnet, vet aldrig vad som händer haha :)













mobil nörd ;P





dagens+gårdagens outfit

Något sent men här kommer iaf min skolavslutnings outfit från igår :)
Vit trekvarts tröja- H&M
Blommig kjol-H&M
Armband- H&M
Leggings- H&M
Skor- Din sko

Och Dagens outfit
Randig tröja- Gina
Vitt linne- BikBok
Jeans leggings- BikBok

Nu ska jag dra ner till stan med Emma och mamma och kolla på bikini och sedan ska jag vara med Emma och vi kanske är duktiga och far ut och springer, om vi orkar;P
Ha en bra dag, hörs senare!

Kramar/Elin <3

Äntligen lov!!

Yeesss!!! Äntligen är sommarlovet här och nu kan man bara slappa och ta det lungt! :) just nu sitter jag och ser på senaste avsnittet av bellatyrashow och snart äre väl middag. Sen ska jag nog vara med Jenny ikv. DAgen spenderades på stan i det underbara vädret med mina kompisar och vi hade riktigt kul! Men bilder och allt kommer senare, men nu ska jag återgå till pogrammet :)

Kramar// Elin<3

färgning på gång!

Hej! Ska alldeles strax färga håret så nu får ni gissa! Idag var jag en snabbis på stan med Jenny och en snabbis upp på obs med Amanda, köpte ett par shorts plus lite undies, bilder på shortsen kommer sen men ni får inte se undiesen, haha ;P men nu ska vi börja färga typ snart så vi hörs senare, plus att lite bilder kommer då. Gissa! och kommentera, det blir så mkt roligare att blogga då :)

nighty night

Idag har jag varit på skolan, vi har ju haft temavecka i fyra dagar vilket har varit nice, idag har vi pysslat lite och sen spelat kubb. Sen efter skolan så var jag ett kort tag med Emma och Klara innan jag drog på stan och träffade mami. Vi skulle försöka hitta en hårfärg så vi gick till åhlens, men det gick inte så bra att hitta en färg så vi gick till WOW där vi klipper oss och fick lite hjälp, tänker däremot inte säga vilken färg det är. Ni får väl gissa! :)skriv en kommentar innan imorrn så får vi se vem som hade rätt, btw ni som vet får inte säga! ;P
Sen for vi tbx till skolan igen, det var öppet hus och det var väl inte jätte kul men vi får komp för det imorrn så det är ju skönt! :) Men nu blire sängen, gonatt!


Kramar/Elin <3

7/6 2010

Tjoohejs! Nu ska jag snart gå i säng men tänkte hinna med ett inlägg innan jag kryper ner i sängen och sover :) Idag så drog jag Amanda och Emma ner till stan när vi hade slutat och jag hittade lite grejor men köpte däremot inget, tänkte vara lite sparsam för en gångs skull ;P I kväll har jag bara slappat och tagit det lugnt. Min brorsa hade bakat så tog lite av det, mums! :) Sen blev det även lite melon, försök att vara lite nyttigare, haha :)
Men nu kmr lite blder från idag.

:)<3

Gofika!


Jag och Emma :)<3

Söt skjort klänning från bikbok

Sjukt snygga skor men ack så dyra;(

Och även den här skjortan, mycket snyggare IRL.


köper nog kanske skjortan, blev helt förälskad!

Men nu ska jag gå isäng, hörs!

Kramar/Elin <3

sega söndag

Yess!! nu funkar blogg.se igen! här kommer en bildbomb från helgen som spenderades med mina vänner :)
Singstar! sjukt kul vi hade ;)

lite hoppbilder :)



Klara :)

hihi:*

Mina knän längst ner på bilden bara så ni vet ;P

Födelsedasbarnet, haha :*

ser helt drogad ut ju:P

Nyvaken och astrött!


Försökte klättra in i tältet men det gick inte så bra...

som ni ser, störtning!

Yes, inne!

Törstig? :)

Nu blire och städa upp i mitt rum  ordenligt!
Hörs senare!
Kramar/Elin <3



So tired!

Hey! Jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera men blogg.se har inte funkat på min dator och jag vet inte när det fixar sig. Just nu är jag iaf med Amanda, så jag bloggar på hennes dator istället. Jag Amanda Sara och Klara tältade i natt så vi sov väl kanske 4 timmar så nu är man ju lagom trött! Idag har vi och Emma varit på bio och sett Dear John, värsta snyftfilmen. Jag brukar inte gråta till filmer men den här var typ värsta sorglig. Men den var ganska bra, inte en höjdare men värd att se. Jag ska försöka lägga upp massa bilder sen när det funkar hemma hos mig men tills dess så får ni bara vänta.


Vi hörs eller ses!
Kramar/ Elin<3

1/6 2010

Tjoohoo! Sitter just nu och ser på desperete houswifes och käkar lite chips :) Efter skolan så bakade jag Amanda och Sara till skolan imorrn. Det blev chokladbollar och vi åt lite grann också vart väldigt gott! :) Sen gick vi ut och dom tyckte att jag borde se en jävla Per Elofssons skylt i röbäck som jag borde se. Dom pratade om den som om den var jätte stor och nä vi kom dit så jag ba men den dära har jag ju sett tusen gånger, ofta det är Per Elofsson? Och hela vägen dit gick jag och Sara och skrek på varann medans Amanda gick i mitten och skrattade och blev döv på båda öronen :) Men nu ska jag återgå till teven, vi hörs!

Helgens köp:
Skor köpta på 59.

Vet att man inte ser så bra men det är iallafall nagelstenar som jag köpte på loppisen.





Kramar/ Elin <3

RSS 2.0