Vad tycks??

Before:

After:


Okej färgen blir så annorlunda på bild men visst ser ni skillnaden?
Ärligt, tycker ni det vart bra och vad är finast,före eller efter?? :) Kommentera nu! :)

Kramar/ Elin <3

läxor, buhu

Usch vi har fått fyra läxor nu, hk, so, kemi och engelska :( Så sitter och håller på med det nu, så tråkigt! När jag kom hem så såg jag på one tree hill och sen började jag göra läxor. Har suttit ganska länge vid datorn och gjort annat så nu är det väl bäst att sätta igång igen...

Har haft lång dag idag också så med förkylningen så är jag helt död, börjar få ont i huvudet nu också och det brukar jag inte ha :( Har även blivit beroende av halstabletter nu hehe, hoppas att det försvinner men hellre ont i halsen än snuva... Vill inte va förkyld! nu måste jag fortsätta plugga, visar nya hårfärgen sen ;)

Känner mig så här just nu... :/


Kramar/Elin <3

colored again...

Tja! Amanda och Sara har typ nyss farit hem, dom har färgat mitt hår ikväll :) Ni får se före och efter bild imorrn, vet inte själv riktigt hur det blev, satte upp det så det har inte torkat än :P Idag har jag iaf varit på stan och köpt hårfärg, en mugg ( ni kan få se den imorrn eller nåt också) Och sen gick jag och mamma och fikade, mysigt :) Men ska gå nu, herrå!
Förra gången de var nyfärgat :)

Kramar/ Elin <3

new shoes

Lägger upp lite bilder på dom nya skorna+ dagens. 






Skorna kommer från Dinsko.                                

Dagens:
Linnen- Gina
Kofta- H&M
Jeans- Carlings




Nu blire att ta en långdusch och sen göra varm choklad(har blivit helt beroende!:P) Känner mig fortfarande lite småsjuk så jag ska gå och sova tidigt ikväll och hoppas på att jag sover bort det för jag hatar att vara förkyld!:(

Kramar/ Elin <3

tired

Hej! ledsen för dålig uppdatering, var bara så seg igår och hade inget att skriva om. I fredas var vi iaf och åt hos min brorsa, asgott vare :) Usch jag börjar bli förkyld känner jag också, inte kul :/  Men nu ska jag äta lunch, visar skorna senare:)

Kramar/Elin <3

26/8 2010

Tjo! Har inte hunnit skriva nåt idag. Skulle sluta typ tio över tre men vi fick gå tidigare och det var ju nice. Det känns verkligen som att våra dagar är till minst fem! vi börjar åtta, slutar typ tre/halv fyra och har typ inga hål. Man känner sig ganska seg och trött när man kommer hem. Men jag har bestämt mig för att orka med skolan och ställa lite mer krav på mig i åttan, vill ju ha bra betyg hehe ;P

Iaf så for ja med mamma och pappa upp på strömpilen och kollade på skor. Hittade ett par på rea, dom gick på 99! Ni får se dom imorrn. Nu ska jag upp och duscha lite snabbt innan det blir att sova. Känner att jag går i säng tidigt men det behövs för att jag inte ska sova på lektionerna haha :) Imorrn blire en sväng ner på stan efter skolan, så vi hörs efter det :)
Det är ju så sjukt dåligt väder nu! Det är ju för fan fortfarande augusti och ändå behöver man ju typ vantar och mössa när man far till skolan för att inte förfrysa!:/ snälla kan vi inte få lite fint väder igen?

bilder från i somras :)


Kramar/ Elin <3

25/8 2010

Hej! när skolan sluta så for jag och Amanda hem till mig. Kände att vi var sjukt flummiga och väldigt speedade haha, nej men vi hade väldigt kul :) Sen efter middan så for vi grattade min faster och stannade där ett tag och fikade, såg lite på fångarna på fortet och så. Men jag är sjukt trött så jag ska gå och lägga mig snart.

Imorrn bilre ju skola och sen vet jag inte vad jag ska göra, får se ;P
Bjuder på lite bilder från idag när vi gosade med Maja :)



dagens enkla outfit

Orkade inte göra nåt speciellt med outfiten idag så det blev:
tights från H&M
Linne från H&M
tjock-kofta från cubus


Tummen ser lite kapad ut haha :P Ringen är också från H&M

24/8 2010

Tja! Vart dåligt med inlägg idag, var ju som sagt på museeum ( stavas det så elr??) med klassen och jag tyckte att det var sjuukt tråkigt! Vi satt typ och pratade hela tiden haha, det var ju inte tråkigt men :P när vi hade slutat så for jag och Amanda till Klara och var med henne och Emma. Skulle ju ha träning ikväll så jag for hem vid fyra och skulle göra mat.

Fast Amanda ringde just när jag skulle börja steka korv, jag är inte bra på att göra mat, bränner alltid allt och så:P Iaf så skulle jag prata med henne samtidigt så jag satte fast telefonen i ett pannband haha ;D Jag kan inte vara riktigt normal.Sen kom jag på att jag kunde använda headsetet smart som jag är:P

For iaf på träningen men efter att ha stått där i lite mer än en timme och frysit så blev den inställd för att vi inte kom in i hallen, var strul med nycklen elr nåt sånt. Tog en långdusch sen för jag var så jävla frusen.

Vart långt inlägg här känner jag :)



Kramar/ Elin <3

Gonatt

Nu ska jag gå upp och läsa ett tag innan jag ska sova. Men vi hörs ju imorrn efter skolan om jag inte hinner med en uppdatering innan men det tror jag inte:)
Bild från byske. Tycker jag ser mkt mindre ut när jag har luggen bak och inge smink haha :P


Kramar/ Elin <3

stugan

Jag och Amanda har ju som sagt vart i min stuga nu i helgen. Jätte skönt att vara där en helg nu innan skolan började, det är så himla lungt där. När vi kom dit gick vi direkt ner och fotade solnedgången, så fint! Sen på fredan så tog vi det bara lungt, Cyklade lite, plockade bär, bakade och bastade, såg på sagan om ringen :) I lördags så for vi allihopa och cyklade runt hela byn, det var faktiskt riktigt kul eftersom jag aldrig har gjort det förut, konstigt nog... Men iaf så är ju mamma uppväxt där så hon visade skolan och en massa andra grejer:) Sen på söndan innan vi for hem så gick jag och Amanda på ett lanthandelsmuseeum, låter kanske tråkigt men det är riktigt coolt;P fick dock inte fota där inne.








Våran paj vi bakade








Cykelturen runt byn











Såhär såg det ut när vi skulle packa ihop allt på söndan,
fast det vart mer knöla ner allt i väskan... :)





back to school

halloj! Har just kommit hem från stan, köpte lite nödvändiga grejor som pennfack och kalender till skolan. Var på stan me Emma, Amanda Klara och Sara. Vi gick och fikade på waynes och satte upp stora planer för framtiden haha... ;P Sen skulle Klara hämta ut sina nya glasögon som i övrigt var jätte snygga! iaf så hade vi andra sjukt kul, provade massa glasögon... Kom fram till att jag passar väldigt bra i rött:P




Skolan har ju börjat idag också. vi började typ tolv och då gick vi och åt. Sen har det varit upprop och information och så. Imorrn har vi klassens dag och då ska vi på museum, jippi!not. fast vi har kort dag. Börjar typ tio och slutar halv två eller nåt :)
Almenacka från bokia och pennskrin från gallerix


Bilder från stugan kommer senare

Kramar/ Elin <3

bye!

hej, idag har jag typ försökt städa. Gick inte så bra men nu ligger det ju iaf inte en massa kläder på golvet :p Sen hade jag en tid på stan men det visade sig vara felbokat eller nåt så när jag ändå var där pasade jag på att hälsa på farmor. Men nu måste jag gå för vi ska snart hämta upp Amanda och jag måste packa ner det sista :)
Från när jag och Jenny bakade.

Kommer ju inte bli nåt bloggande när vi är i stugan för vi har inge internet där men vi hörs ju när jag kommer hem på söndag:)

Kamar/Elin <3

packat klart snart

Hej! Tänkte hinna med ett inlägg innan jag går isäng. Sitter och myser lite med Maja medans jag packar väskan igen. imorrn kväll far jag, mamma&pappa + Amanda till min stuga. Det är lite av en fristad där ibland. Älskar att komma dit när man är stressad så man bara kan koppla av. och på vintern är det helt uderbart att vara där, älskar att köra skoter :) Såg på vädret att det kanske skulle regna på freda, så jag och Amanda tänkte ha en "filmdag" bland annat med sagan om ringen filmerna. Har blivit lite av en tradition, hon har följt med dit tre gånger och varje gång har vi sett dom :)

Men det blir nog nåt inlägg imorrn också, packade ikväll istället så imorrn måste jag verkligen städa! Ni får kanske se före och efterbild, fast det är inte jätte stökigt( för att vara mig, haha) utan mest dammigt så dammsugaren åker fram, buhu booring!;/ Bjuder på några bilder från stugan.
I vintras


09,07? :)
Stor overall( stavas det så?)right? hehe... :P


Kramar/Elin <3







Shopping från senaste tiden

T-shirt från Gina.



Köpte armband med Jenny, jag har första halvan och hon har andra :)
Från Glitter


Från H&M

en dag med dom bästa

Hej, sorry för dålig uppdatering idag men har varit med bästa vännerna idag! Kul att vi kunde va alla fyra:) Vi har väl pratat och suttit vid datorn. Sen skulle vi köra anden i glaset men det funka inte :P Det var lite läskigt men ganska mysigt med helt mörkt och ljus :P Nån som har testat? Funkade det? Sen när Amanda hade farit så gjorde jag och Klara en liten makeover på Emma haha, nej men jag sminkade henne och Klara lockade hennes hår :)
Lite bilder från senaste veckan :)
Hos Sara





Stan igår



För er som inte vet om det så har vi skaffat en ny katt nu, Hon heter
Maja och är hur söt och gosig som helst :)


Emma före...

Efter :)

Nu blir det att städa mitt rum, ser förjävligt ut!

Kramar/ Elin <3

gullig tjej ;p

Hejsan :)
Här är en jätte gullig tjej som älskar Justin Bieber! :D

Kramar// Elin och Klara <3


stan nu, sen träning!

Hej :)
Klara här!
Idag så ska jag och Elin gå på stan en stund. Sen ska Elin på träning. :)
Igår såg jag, Elin och Sara på Vampires suck. Den är rolig!

Hörs senare!
Kramar// Elin och Klara <3

btw: sorry för inga bilder i detta inlägg!:)

Shoe problem

Jag har kollat runt lite på internet på höstskor. Har hittat några men jag har lite svårt att bestämma mig, som vanligt;P Så vilka tycker ni bäst om?:)
1. 2.

3. 4.

5.

Ska nog lägga mig nu, är sjukt trött, godnatt

Kramar/Elin <3

some pictures

Hej alla! Efter ett dopp på böles så for jag hem och såg på oth. Har inte gjort särskilt mkt sen dess. Men nu ska jag iaf dra till Sara och se vampyrer suger:) Verkar asskön men ändå sjuk;P Lovade ju bilder från Jennys stuga så kommer dom:)



lite brända:P


Men gott ändå :)







hehe;)

Hörs senare :)

Kramar/Elin <3

det blir bad idag med

Hej! vet att jag har varit dålig på att uppdatera igen, varit i Jennys stuga i helgen och det finns inge internet där så. Men jag tror jag ska fara och bada med Sara på böles, så vi hörs senare. Ska visa väldigt sena bilder på shoppingen när jag och Jenny var på stan + bilderna från stugan :)

Kramar/ Elin <3

Bildbomb

Ikväll har jag varit med Klara och vi drog till böles med lite jordgubbar och marabou choklad, satte oss på bryggan och spelade kort. Jätte mysigt vare iaf:) Typ jätte fint på kvällen :) Jag lovade ju en bildbomb så det blir lite bilder från kvällen + några från när jag var i Amadnas stuga.






Amandas stuga:





Imorrn drar jag till Jennys stuga, kommer hem på söndag. Får se om det blir nån uppdatering imorrn, annars hörs vi ju på söndag:)

Kramar/Elin <3




tävling



Tackar man ju inte nej till, ellerhur?:) Skulle gärna ha en egen;) Brukar aldrig vinna men det är ju alltid värt att försöka:P

Kramar/Elin <3

INCEPTION

Tja! Sitter och ser lite på tv just nu, tidigare idag jåg jag ute och solade. Mår ite så ätte bra idag så tar det lite lungt :)
Igår var jag Amanda och Jenny på bio och såg inception, så jäkla bra! Fast den var typ sjukt komplicerad:) Den är defentitivt sevärd! Men vi hörs nån gång ikväll, tänkte kanske visa lite bilder från när jag var i Amandas stuga eller nåt, blir nog en bildbomb iaf ;P





Kramar/Elin <3

11/8 2010

tjoo, sitter och ser på legally blond med Jenny, så jävla skön film, haha :) Ska va med Jeny ett tag till innan jag ska plocka upp lite på mitt rum och sen fara till Amanda och fira henne. Hon fyllde år när jag var på Öland så jag har inte hunnit säga grattis här på bloggen, så jag gör det nu istället.
Grattis !! :)<3

Lite bilder på bakningen:)

mums;P




Kramar/Elin <3



movie night

hej! är med Jenny just nu som sover här inatt. Vi har just bakat cupcakes, ni får se bilderna imorrn:) idag for jag och Jenny på stan och såklart hittade jag ju saker, men jag visar det imorrn också:) Men vi ser på sex and the city nu så jag ska sluta skriva nu, hörs imorrn :)

Kramar/Elin <3

cake

tjo! sitter och ser på nån komedi på femman. Idag har några som vi känner kommit över och firat mamma. Vi fikade och satt och pratade. Mamma hade gjort en jätte god tårta som jag dekorerade, vart jättebra :) igår var vi ner på stranden där jag träffade Klara:) imorrn händer väl inte så mkt, ska typ städa eftersom nitt rum ser ut som ett bombnedslag :P
Tårtan:)


Haha bild från när jag och jenny åt citron;P Kunde inte riktigt hindra grimasen, haha :)


Kramar/Elin <3

Jävla klantarsle!

Jag har tappat min mobil i toaletten och nu funkar den ju såklart inte, helvets jävla skit!!! asså jag är ju så jävla klantig så det finns inte, den föll ut ur fickan... men vi ska typ lämna in den imorrn så jag hoppas verkligen att alla bilder, kontakter och all musik finns kvar!

aja kommer nått inlägg senare, har inte orkat blogga på sistone och det kommer nog inte bli så mkt bättre eftersom jag gärna vill utnyttja slutet av sommaren och inte sitta inne vid datorn.


Kvällens outfit

Hej allihopa! Ikväll ska jag och min familj ut och äta för att fira mamma som nyss har fyllt år. Grattis mamma!
Men här kommer iallafall kvällens outfit
Tröja-H&M
Jeans-Carlings





Kramar/Elin <3


My new nails

Typ sämsta bilderna men jag har inga andra :(


Nagellacket har börjat fara bort lite på dom här bilderna också,
det är väldigt synd att jag är typ nagellacks-avstötande :P



bilder från byske

Så här kommer lite bilder från byske då :)


Det var så himla fint på kvällen! :)

Forsen






Haha vi vart lite beroende av Amandas kamera ;P





Nyvakna :)



Kramar/ Elin <3


packa väskan ännu en gång ;)

Ikväll drar jag och Klara till Amandas stuga :) vi skulle vara där tills imorrn men jag stannar tills på fredag eftersom mina föräldrar är borta imorrn :) Vi hoppas på fint väder så att vi kan bada på torsdag och fredag. Känner att jag är borta väldigt mycke nu i slutet av sommaren, ska även till Jennys stuga nån gång oh sen ska jag nog ut till Amandas stuga igen om en vecka :) Så bloggen kommer inte att uppdateras så ofta eftersom jag inte orkar dra med min dator fram och tillbaka hela tiden... Men nu ska jag packa ner mina grejor i väskan och sen ska jag lägga upp lite bilder från byske och lägga upp en väldigt försenad bild på mina naglar :)
Hörs senare!

Kramar/Elin <3

en halvdag på stranden

Hej! Förlåt att jag inte har hunnit blogga sen jag kom hem igår. Idag har jag hunnit med ganska mkt faktiskt :) Blev väckt vid tio och vid elva for jag, mamma, pappa och Jenny till bettnes. Vart inte så mycke bad bara, var ganska blåsigt där nere så vi packade ihop vid två eller tre och for hem igen :) Då satte jag och Jenny oss vid datorn och skickade lite bilder från ölandsresan till henne och efter ett tag gick vi till ica och köpte glass, mums :P Innan middan spelade vi lite kort och när vi hade ätit for vi till henne och bakade en tårta. Vi for ut och sprang också innan jag for hem. Nu ikväll har jag duschat och fikat och nu ska jag gå och lägga mig igen :) Så gonatt!
Bild från stockholm :)


Kramar/ Elin <3

RSS 2.0