New shoes!

Nya gråa converse fick ersätta mina gamla slitna sneakers.

klalckar från nelly.com   Älskar dom! + att jag blir hyfsat lång i dom pågrund av den skyhöga klacken ;)





21/4 2011

Ska fara till stugan idag, så det är väl dags att gå upp och packa antar jag :) ser på gossip girl just nu iaf. Hur som helst så kommer jag hem på måndag så vi hörs då :)


Kramar/ E <3

19/4 2011

Hej! sitter med dator i sängen nu och lyssnar på musik, ganska skönt :) Ska va med Jenny idag så jag drar nog till henne efter lunch! Måste visa mina nya skor som kom igår också, sjukt snygga :) annars gjorde jag typ inget igår, städade rummet lite och var så jävla sur så jag fick damp på dammsugaren, jag hatar verkligen att dammsuga, den far alltid åt fel håll och ja... ;P Men hade träning igår också, gick sådär och lyckades ju ofc göra illa nacken igen :( Så nu har jag nackspärr... Men ska försöka få tag på Jenny nu, byee


sextondeapriltvåtusenelva

Hey, är hos emma nu, vi ligger i hennes säng och snackar om det mesta :)

For på stan med jenny igår efter skolan, sen blev det middag hos henne innan vi drog hem till mig och såg film :) Ida har brorsans barn varit hos oss,inte en lugn stund! ;) Men nu ska jag försöka vara social, hörs!

gamm bilden härå ;P

kram/e

12/ 4 2011

Okej, jätte längesen nu igen. Får väl bara inse att jag suger på att blogga :P

Var med Jenny i helgen, vi hade jättekul som vanligt :) vi drog på stan, sen gick vi hem till mig och åt midda, snckade om allt möjligt som vanligt och bakade.

Love u honey :) <3





Btw, vi ska till stockholm oom typ en månad igen! Läängtar :)

// Elin


RSS 2.0