see ya

Tjoo, lägger upp bilder på shoppingen nån annan dag istället, har ite hunnit ta bilder. Idag ar jag iaf bara slappat, sett några avsnitt av oth, suttit vid datorn och så. Men jag ska snart lägga mej, ska till paradisbadet imorrn med Sara, Amanda och Klara, det kommer blir askul! :) Men jag uppdaterar kanske imorrn kväll då, hejrå! :)

Kram!

LOOOV! :D

Åhh så skönt med höstlov! Vi hade en ganska najs dag idag, bara tre lektioner ;) Sen drog jag sara och amanda på stan och jag kom just hem. Har köpt lite smink och sen har jag tagit idkort också, ska äntligen fixa allt det där :P Men jag lägger in det jag har köpt och kanske outfit senare, vi hörs! ;)


// Elin <3

...

Tjoo, snart blire träning för min del. Känner mig sjukt otaggad men hoppas det känns roligare sen. Har inte gjort så mkt sen skolan, såg ett avsnitt av OTH och sen har jag suttit vid datorn.

Åh, jag var tså himla sugen på att fara till ikea, haha. Vill mublera om lite på mitt rum och sen köpa ny säng, nya gardiner och lite sånt. Skulle va så himla kul! :D

Men nu ska jag äta, see ya

// Elin<3

Bildregn

Här kommer en massa bilder från helgen :)


Kram!





Fråga inte, haha ;P




//Elin <3

seg uppdatering

Hej har vart dålig uppdatering igen, sry! Däremot får ni gärna säga vad ni vill att jag ska blogga om, kom med nåra förslag så får jag lite ideér :) idag har jag varit med Emma och Klara och bara tagit det lungt, vart ute lite. Igår läste jag hela jävla dan och lyckades läsa ut hela sjunde harry potter boken på en dag (tävlingen ni vet) och jag tror att jag vann :D Sen i fredas efter skolan så hade tjejerna i klassen midda hos Signe, jätte kul! Såg typ skräckfilm ( det var inte kul!:O) och en komedi. Sen var vi ute och hade snöbollskrig ;) Haha, älskar snön! Hur skulle man inte kunna göra det?:P

Men nu ska jag gå och duscha, uppdaterar med bilder om ett tag :)
Gamla bilder.


Kram!

Every rose has it's thorn

Hej, tänkte just gå ner och se ett avsnitt av one tree hill nu. Min snälla brorsa gav mej två säsonger igår! Tack igen :D
Har ju som vanligt varit på skolan idag, var asdeppig och trött och hade ont i huvudet så mådde inte alls bra. Men sen blev jag lite piggare så det var ju skönt. Haha på mattelektionen hade vi askul, jobbade inte ett skit utan roade oss med att förstöra mitt räknehäfte. :)
Men nu ska jag gå, kram!
OTH <3

// Elin <3

My day

Heej! Är så jävla trött just nu, ska nog försöka komma isäng tidigt ikv :) Imorse behövde jag typ kliva upp tidigt för jag skulle på konfaträff i stadskyrkan. Tog ganska lång tid så när jag kom hem var jag jätte trött. Men, tre av mina brorsor var här och mina söta brorsbarn:) Var jätte kul, fick lite asbra presenter också,hihi :) men nu ska jag hoppa in i duschen och sen mysa framför teven, vi hörs imorrn!
favorit i repris, hehe ;P

P.S snälla kommentera mer! Jag ser ju att ni kollar på bloggen, och det är så kul när ni kommenterar, blir mer peppad att blogga då ;) så snälla :)

Kram!<3

Yesterday

Asså det var så himla kul igår! Och tack darlings för presenterna, älskar dom! Kan lägga upp alla här på bloggen om ni vill? :)
Iaf så åt vi midda här och satt och pratade om allt och inget, sen spela vi sanning elr konka, hehe. Faktiskt kul ;) Vi såg film också och åt godis och så;P underbar kväll iaf! :)

Lite bilder:




Var skitglad! ;)


Söt klara! :*
:)



Har mycke mer bilder, men vill inte visa dom haha :P Amanda och emma var också där ofc, hittade bara inga bilder som jag tror jag får lägga ut ;P

Kram!

helgens outifts




Tröja- Gina
Linne- Gina
Jeans- Rut
Ringar- H&M



Tee- Gina
Linne- Gina
Shorts- H&M
Skärp- H&M? minns inte
Tights- Kappahl
Ringar- H&M
Örhängen- Ur& Penn

Vilken är snyggast? Älskar nedre :)

//Elin <3

tjejkväll!

Hej!förlåt att jag inte har uppdaterat på aslänge! Har som vanligt ingen bra ursäkt, har bara inte orkat :P Nu ska jag iaf börja göra mig klar tills tjejerna kommer ikv, kommer bli great! skit kul att få öppna presenter igen också, wiihoo :D Nej men nu måste jag gå och sminka mig, lovar att lägga in outfiten sen också, har varit dålig på det på sistone...
Kommer även outfit från igår när jag var och firade Jenny, var skitkul! Eller ja, skräckfilmen var inte så kul :S klarar inte av dom :P men vi hörs sen,hare bra!

bild från stockholm :)

Kram!<3

Tävling!

Hej alla! Har haft tävling med gympan idag, var askul! Vi kom etta i hopp och tvåa i fristående,najs:) Sen har jag inte gjort så mkt idag, tog en dusch när jag kom hem för att få ur all sprej i håret, hehe. Man kunde typ nästan se ett moln av hårspray i vårat omklädningsrum efter ett tag ;P Men här kommer ett par bilder från idag :)









Kramar//Elin <3

Med Jenny

Hejj, har varit på stan lite med Jenny idag, Jenny köpte en asnajs kjol och jag köpte ett nagellack, blir att måla snart ;P Men sen har vi typ bara suttit vid datan och jag har läst :) Men nu ska jag gå upp och laga mat (hk-läxa). Men vi hörs sen:)


Kramar//Elin <3

tjooo

Så skönt med helg! Och vilken bra dag jag har haft, fyller år idag och det har varit en asbra dag, förutom alla lektioner då jag höll på somna för att jag var så jävla uttråkad... Men jag har inte gjort så mycke sen jag kom hem från skolan, vart med Amanda ett litet tag bara. Men nu ska jag fara på intersport och kolla vilken färg jag vill ha på dunjackan jag fick av mamma och pappa, så glad :D Vi hörsa sen! :)





Kramar// Elin <3

klara här

som rubriken säger så är klara här! :D
nu plattar amanda emmas hår och elin läser sin bok.

//Klara <3

helluu

hejsan, det är emma och amanda. Vi ehm gästbloggar som ni märker.. :P nu är vi hos klara och har nyss ätit supermumsiga muffins och slämmisar :)  Just nu plattar klara elins hår :)

Ha det! pusshej

Dagens outfit

Spetslinne-H&M
Svart baslinne- Gina
Jeans-Carlings

Med kofta från cubus på.

Always there for you if you're there for me.

Hej! Har just sett ett avsnitt av desperate housewives. Idag efter skolan for jag ner på stan med Amanda som tog hål i öronen, vart jätte snyggt! Vart ju typ jätte sugen på att ta fler hål men jag vet inte, det läkte inte snabbt förra gången om man säger så :P Sen gick vi iaf och fikade, träffade på våran lärare vi hade i lågstadiet, Ellen! Så himla kul, har inte träffat henne sen vi gick i fyran eller nåt, hon kände inte igen oss riktigt först tror jag haha :)
sry för crappiga mobilbilder



Har klippt mig ikväll också, vart bra, hon toppade bara så inte så stor förändring :) Sen for vi till min faster och firade hennes man, mina två kusiner på pappas sida var också där så det var trevligt.

Före


Efter


ser ni nån skillnad?:P
Kram// Elin <3

Grattis!

Grattis Jenny!!!
Hoppas du har haft en bra dag vännen :) <3
Bjuder på lite bilder som ni sett förut ;P




Kram// Elin <3

I can't do any more

hej alla! Anledningen till att jag inte har uppdaterat på så länge är alla prov vi har haft, 5 prov på två veckor, yey! NOT... I helgen har jag iaf tagit det lugnt, varit med Amanda som sov över här, sen har jag läst ganska mkt också, haha jag, Sara och Jenny i min klass tävlar om vem som kan läsa ut alla harry potter böcker snabbast så jag läser sjukt mkt just nu :P Men nu ska jag gå upp och läsa hehe , vi hörs :)


haha

Kramar/ Elin <3

RSS 2.0