30/5 2010

Hej! so sorry för min dåliga uppdatering men jag har förklarat vrf det blir så och den här helgen har det varit så mkt! Har plockat ihop massor av saker som vi skulle ha på loppisen och sen har vi varit där i två dagar från typ halv tio till tre. Sen har Jenny sovit här. Men det var så värt med loppis för nu har jag pengar så jag kan shoppa i stockholm, taggar sönder! :) Men nu blir det lite morsdagsfirande ikväll och sen blir det nog en hyfsat tidig kväll (hoppas jag).
Men här kommer några bilder, lite flummiga men men sån är jag ;)
Chips, mums! ;P

Gårdagens efterätt, skitgott! :)




Eh, what?





Den enda bilden som vart ganska bra :)

Förresten såg nån av er mello? vad tyckte ni om vinnaren? Jag gillade typ cypern och belgien mest tror jag :)
Vi hörs eller ses ;)

Kramar/ Elin <3

Hemmakväll

Hej! Är hos Amanda och nu ska vi se Avatar och äta chips, mums. Sara är också här och jag ska försöka ta lite bilder som ni kan få se sen, men vi hörs!

Kramar/Elin <3

Happy Birthday to you...


Grattis!! nu är du officiellt fjortis;) nä skämta bara, men du är fjorton!! :)
(Tar risken att bli dödad för att jag lägger upp den här bilden;P)


Var ju på rix fm med Sara och Jenny, tyvärr har jag inga bilder men vi hade iallafall väldigt kul! :)
Ska sova nu typ, Godnatt!

Kramar/Elin <3

Hos Amanda

Tjatja :) är hos Amanda och passar på att blogga medans hon byter om till fotbollskläder. Sen blir det att dra hem och äta middag, måste plocka lite mer till loppisen vi ska ha på nolia i helgen också. Slutade rätt tidigt idag, halv ett jippie! :) kan inte fatta att det redan har gått en vecka... Efter skolan så for jag och Amanda hem till mig och fikade och snackade lite, om vad får ni inte veta ;p provade även lite kläder till skolavslutning och det blir nog jeans shorts.
Målade även Amandas naglar idag så här kommer en bild på dom.

I telefon med Sara:)

Ska hem nu, Ciao!

Kramar/Elin <3

25/5 2010

Hej! Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera men jag har plugg och jag är så jävla trött hela tiden. Så klaga inte alltför mycket. Idag har jag ju iallafall varit på skolan och inte gjort något speciellt. Efter skolan så for jag Amanda och Sara till fyris och gjorde en undersökning till matten. Ganska skönt för vi får komp imorrn så vi har sovmorgon! :) Men nu ska jag gå och fortsätta se desperete houswifes igen. Har inte sett det så ofta förut men det är ganska bra. Vad är eran favorit serie eller film? Min favorit serie tror jag nog är one tree hill :)



Kramar/Elin <3

24/5 2010

Hello! Ska snart fara på träningen, som för övrigt blir min sista för i år tror jag eftersom jag har tänkt fara på rix fm på torsdag då våran sista träning är. Nån av er som ska till rix fm? :) Hade tänkt visa upp hur jag såg ut igår, Har tyvärr inga bilder från själva uppvisning eftersom pappa bara filmade.
Vadå trasiga och skitiga? Vi var ju ronja rövardotter ;)





Lägger även upp helgens köp :)

Bara älskar färgen på nagellacket! Är från H&M för 40 kr

Tightsen är från Gina för 99 kr

T- shirten är från gina för 149 kr

Med småblommigt spetstyg på baksidan

Nu drar jag, taggar inte alls träning ikväll:(

Kramar/ Elin <3


Kulturnatta

Vi hade jätte på kulturnatta igår. Vi gick och pratade och träffade på ganska många vi kände :) Tyvärr så har jag inte jätte mycket bilder för min kamera dog :( Men här kommer några, bilderna får tala för sig själva :)

Sne bänk? Men tydligen var den skön ;P




Kvällens outfit:
Blå tröja( egentligen klänning)- Gina
Vitt linne- BikBok
Jeansleggings- BikBok
Halsband- H&M

Hörs senare!

Kramar/ Elin <3

Uppvisning!

Idag har vi ju uppvisning med gympan. Vi ska vara ronja rövardotter och just nu håller amanda på att våffla mitt hår. Jag är lite stressad för klockan är kvart över och jag ska fara halv så det är bråttom bråttom.
Vi var ju på kulturnatta igår och ett inlägg om det kommer senare men vi hade iaf väldigt kul:)Bilder kommer också sen :) Jenny gjorde även mina naglar igår dom vart jätte snygga men nu har typ nästan alla stenar lossnat:(






Bilder från vad jag köpte  på stan kommer också sen för jag har inte tid nu. Ciao!

Kramar/ Elin <3

22/5 2010

Hej!
Tänkte bara göra ett litet inlägg innan jag drar ut på stan i det fina vädret.
Har en fråga till er, har ni något förslag på hur jag kan färga mitt hår till sommaren, vill ha det i någon brun ton så jag funderar på att skippa det röda. Ska kanske slinga det också, men jag behöver tips så vad tycker ni :)

Slänger upp en dagens outfit också :)
Blommigt linne- Gina
Vitt linne- H&M
Shorts- Nelly(only)
Kofta H&M


Flätat armband- Ur & Penn
Silvrigt berlock armband- Mammas gamla


Förresten ska någon på kulturnatta ikväll?

Kramar/ Elin <3

21/5 2010

Tjoo! For på stan idag direkt efter att vi hade slutat, så därför har jag inte kunnat skriva något :) Var på stan med Emma, Amanda, Josefin, Alice och Alexandra, Vi gick omkring lite och jag provade lite kläder som jag nog ska köpa imorrn när jag ska gå med Jenny och kanske Emma och Amanda på stan :) Åt en glass idag med och vi satte oss vid älven, så himla fint! Här kommer lite bilder:
BFF= Best foots forever :) haha //Emma och Amanda ;P









Visst är dom underbara? Älskar er!! :) <3

Emmas snygga leggings :)




Nu ska vi ut och spela brännboll, Vill ni vara med så kom till fotbollsplanen på böleäng. Bara bra med fler :)

Kramar/ Elin <3

Uppdatering: vart ingen brännboll.

20/5 2010

Hey sunshines! Idag har jag varit på skolan och sen kom jag hem och la mig på gården och solade, igen :) Har faktiskt fått lite färg men jag har ju bikinilinjer sen jag var i Grekland så jag kan som inte avgöra om jag blir brunare eller inte... :) Hade ju träning ikväll också, det var så jävulst varmt inne i gympahallen så jag höll ju på att dö+ att vi hade träning i tre timmar! Gissa hur trött jag är nu :)

Förresten fick en fråga igår om jag inte tycker att det är för varmt ute just nu. Och ja det tycker jag faktiskt, man kan ju som inte fara och bada i havet eller så nu för det är ju iskallt, så nu känns värmen bara som en plåga om det är typ kring 25 grader. Men jag hoppas iaf att det blir en sån här varm sommar. Sen känns det ganska surt att sitta inne en hel dag i skolan när man inte kan vara ute :/


Men nu ska jag fika och sen gå isäng, Godnatt!
Kramar/ Elin <3

19/5 2010

Hej! Sorry för dålig uppdatering men jag har varit ute och njutit av detta underbara väder! Har inte ni också det? Är dock lite rädd att det varma kommer nu och sen blir det en skitsommar som förra året, vad tror ni?

Idag var jag ju och fiskade och det gick verkligen skit dåligt i början! Jag kastade ett kast och sen korvade sig linan, jag skulle ju försöka reda ut den men när jag gjorde det så gick ju såklart spöt av, so my luck... Iallafall så gick det att laga, en lärare var där så han hjälpte mig. Sen gick det att fiska igen:) Fick ingen fisk dock, men jag fastnade iallafall inte eller nåt sen :) Bara ramlade några gånger men det får jag ju räkna med för jag ramlar typ ofta, klantskalle här då ;)

Här kommer lite bilder från dagen:)
Sjön där vi fiskade :)



Min söta katt<3





Nu ska jag och några kompisar hitta på något tror jag :)
Hörs senare!

Kramar/ Elin<3


18/5 2010

tjotjo. Håller på och bäddar här nere nu, Amanda ska sova här så vi ska försöka gå isäng lite tidigare så vi inte ligger och pratar hela natten;P Är ju en dag imorrn också och då har vi friluftsdag, vi har valt fiske, surprise! Nä, jag gillar faktiskt att fiska, inte för att jag har bra tålamod men men... Jag är nog lite av en naturmänniska om ni inte vet det, gillar att vara ute i skogen och bara vara, fast myggorna är jag inte något fan av! :)
Men här kommer lite bilder från dagen!


Asgullig katt som Emma matade med vatten :)

Jag och söta Emma <3


Orkade inte vara seriös längre men dom bilderna vill jag inte visa :)

Ska sova nu, godnatt!
Kramar/ Elin<3


Sommar!

Jag är med Amanda och Emma, vi tänkte snart gå ut och lägga oss i värmen och sola:) Måste ju bli bruna;) Visst är det härligt att det äntligen är sommar? Det skulle sitta fint med en isglass just nu tycker vi. Men vi hörs senare!
Kramar/ Elin<3

17/5 2010

Är hemma från träningen nu och det gick så himla segt, hade så ont och var inte alls taggad på träning + att fristående är något av det jobbigaste inom gymnastiken. Men jag for  iaf och nu ska jag gå upp och få i mig lite mat innan jag går isäng. Men vi höres imorrn om vi inte ses på skolan för jag far nog imorrn om jag inte blir tvärsjuk under natten men det hoppas jag då inte på.

Godnatt och sov gott:)

Kramar/ Elin<3

Back again.

Hej! Har kommit hem från Sundsvall med jävligt mycket träningsvärk i hela kroppen, en stukad tå typ och är fortfarande förkyld. Men vi har haft det så himla kul och jag har faktiskt lärt mig lite nya saker också :) Vi har typ tränat hela tiden och jag sov inte så bra så jag däckade typ på sängen när jag kom hem.

Idag var jag hemma i stället för att fara på skolan, ville sova ut eftersom vi har klivit upp halv nio hela helgen så jag kände att det inte var så smart att gå till skolan eftersom jag är lite förkyld och då hade jag säkert blivit ännu mer sjuk. Men ikväll har vi faktiskt träning igen och jag ska nog gå eftersom det snart är uppvisning.

Lite bilder från hallen :)






För er som inte vet vad en grop är så är det den jag har landat i här under,
det är som stora skumgummi bitar och man kan typ landa nästan hur som
helst utan att man gör sig illa. Så man kan typ kasta sig ut om man vill.



Har ni gjort något speciellt i helgen? Det har ju varit asbra väder, är värsta ledsen att jag inte har kunnat vara ute mer.

Nu ska jag gå upp och packa ur väskan som jag hade med mig.
Hörs senare!

Kramar/ Elin <3

Nu drar jag till Sundsvall.

Om ett litet tag far jag till Sundsvall, men jag hinner med ett litet inlägg. Jag taggar som fan just nu, kommer bli så himla skönt med en riktig gymnastikhall med grop och sånt, och vi slipper plocka fram! Jag kommer hem på söndag kväll så jag tror inte jag kommer orka skriva något då för vi kommer hem ganska sent. Så vi hörs på måndag! :)



Kramar/Elin <3

tjohoo

Heej, jag är med Amanda och vi är väldigt flummiga, vår kompis frågade just om vi är höga på socker men vi har inte ätit socker... Eller jo, en dricka för några timmar sen, kan det sitta kvar i typ fem timmar?? :)
Idag har vi spelat brännboll med några kompisar men vi var bara fyra stycken så man fick springa ganska mycket.
Jag och Sara <3

Försökte komma upp på hennes rygg men ni ser ju hur bra det gick...

Sen ville hon inte synas på bild längre:p

Dagens outfit
T-shirt - Gina
Vitt linne- Bikbok
Shorts- Nelly
Tights- H&M

Det vi beställde hem från Nelly


Nu ska vi äta middag, Hörs senare!

Kramar/ Elin <3

13/ 5 2010

Gomorron! Elr är det morgon fortfarande? Aja, har klivit upp för ett tag sen och nu ska jag gå upp och städa mitt rum lite snabbt. Idag ska jag nog vara med Amanda men vi har inga planer än så vi får väl se vad vi gör:) Eller jo jag ska packa också. Vi far ju imorrn och jag taggar så jävla mycket:) Kommer nog ha väldigt mycket träningsvärk när jag kommer hem men men...

Nu måste jag gå, hörs senare. Ska försöka blogga mer idag :)

Kramar/ Elin <3

12/5 2010

Hej! Är verkligen ledsen för den dåliga uppdateringen men jag mår inte så bra. Håller på att bli sjuk känns det som. Men jag måste bli frisk snabbt för jag ska på träningsläger i sundsvall så. Har någon tips på nån bra låt? Lyssnat sönder allt så behöver lite ny insperation :)


Kramar/ Elin <3

10/5 2010

Halloj! Tänkte hinna göra ett inlägg innan jag går isäng. Har inte varit särskilt bra på att uppdatera men har inte haft nån lust idag så, inte vart på topp humör direkt. Men nu ska jag inte göra er deppiga :) Tänkte lägga upp lite mer bilder från helgen, den var ju så jäkla härlig, var typ varmt ute ju! Så här kommer lite härliga vår bilder :)

Så jäkla gott med glass, min första på en uteservering i år!

Det ända dåliga är att jag inte kan äta mjukglass :( Tål ju inte laktos
och det är typ värre med mjukglass... Men något läskad man blir när
man ser andra äta det!





Mina köp i helgen
Väska- Accent
Linne- Gina

Hörs imorrn!

Kramar/ Elin <3

Hej!

Sorry för dålig uppdatering men jag har varit så trött så jag har inte orkat. Idag har jag bara suttit och slappat framför teven, men nu är det dags att ta itu med mitt rum som behöver städas igen. Ligger kläder överallt. Sen ska jag göra lite läxor också, så det kommer inte direkt bli en rolig dag men när är söndagar roliga? :)

Igår köpte mamma och pappa hem jordgubbar, inte svenska men väldigt goda ändå, inte så där vattniga som dom brukar va.

Nu måste jag gå

Kramar/ Elin <3

Good night.

Ska sova nu hörs imorrn!


Godnatt!
Kramar/ Elin <3

Nice day.

Hej! Sitter ute i solen och skriver nu medans Jenny hoppar, tänkte göra ett inlägg imorse men Jenny ockuperade datan hela tiden så jag hann inte. Undra hur det kommer bli sommar, vi ska ju fara på en resa till södra Sverige i en och en halv vecka, vi måste nog ta med två datorer haha :)
Vi var ju på stan idag också, Jenny tvingade mig att ha min klackeskor fast jag ville ju ha dom själv också men mina fötter dog när vi hade typ hundra meter kvar och då hade jag haft jätte ont i en halvtimme så jag tog av mig dom och gick barfota:)
Men nu ska jag gå och hoppa igen, men först kommer lite bilder.
Kladdkakan dom gjorde
Mina naglar
Den här bilden får bli dagens outfit bild, har ingen bättre
Jeans jacka-Gina
Randigt linne- H&M
Svart linne- Gina
Skor- Din sko
Åt nyss kladdkaka också gott! Till frukost me hihi ;)
Vad har ni gjort idag?
Kramar/ Elin <3

Nya naglar.

Jenny har nyss målat naglarna på mig, men kan ändå inte visa eftersom det inte går att få någon bra bild...
Bild kommer däremot imorrn men våran kamera har typ också blivit konstig så...
Onödigt inlägg det här kändes som. Men nu ska vi gå och äta kladdkaka igen jag börjar bli lite trött eller ja väldigt trött om jag ska gå efter Jenny. Förresten vi var höga på kladdkaka och vatten inge mer, vi har bara väldigt sjuk humor...

Sjuk kväll!

Hej hej! Just nu håller Jenny på att måla mina naglar så det går väldigt segt att skriva. Jag var ju på stan idag, jätte kul eftersom det var så fint väder kunde jag ha solbrillorna också:)
Vi satte oss även i solen på torget och åt glass, ville gärna ta mjukglass men jag kom på att de inte var en sån bra ide för jag får så ont i magen då. Hatar att vara mjölkallergiker! Men fick ont i magen av den andra glassen också...
Sen gick jag och åt med mamma på Eursia, de va jättegott och mysigt. Och nu är jag som sagt med Jenny och vi bakade kaka när jag kom, eller dom hade bakat och jag åt av kakan ;D
Jag tog sig samman till slut, men Jenny var ett hopplöst fall...
Men ändå däckade jag...

Höga på kladdkaka, så kan de gå!

Slutat tidigt!

Hej alla läsare! Inte för att ni är så många men men:) Vi fick sluta typ halv tolv idag! Inte lika tidigt som vissa andra men. Det har varit typ översvämning i halva skolan så vissa hade typ en lektion idag, orättvist! Men ska ju inte klaga, vi slapp språk, NO, idrott! Så nu ska jag och Amanda dra ner till stan med Sara och Jenny så vi hörs senare!
Kramar/ Elin <3

6/5 2010

Sitter och sjunger och för full hals och med musik på hög volym eftersom jag är ensam hemma haha :) Håller även på att äta en muffin, gott. Idag har det varit en jävligt lång dag! Kändes som att klockan var typ tre, fyra när den var ett. Men nu är jag iaf hemma. Måste tagga till träningen ikväll också, det skulle typ komma några politiker eller nåt och kolla på. Fråga mig inte varför, har ingen aning. Men nu ska jag fortsätta sjunga och kolla runt på datorn, hörs senare.

Kramar/ Elin <3

5/5 2010

Hejhej, är med Amanda och Sara just nu och Amanda håller på att locka Saras hår. Vi åkte ner till stan idag på lunchen och åt sen gick vi runt lite, hittade faktiskt en jätte fin väska som jag funderar på att köpa, vad tycker ni borde jag köpa den?
Gillar den väldigt mycket, kommer bli perfekt att ha i sommar.
Hörs senare:)
Kramar/ Elin <3

Snabbt inlägg.

Tänkte skynda mig att gör ett litet inlägg innan jag går och ser Ugly betty, brukar ni se det? Tycker det är bra :)
Har iallafall tänkt äta lite salta kex med brieost som kvällsfika också mums :)



Ska dra nu, hejdå!

Kramar/ Elin <3

4/5 2010

Hej!
Sitter och lyssnar på Micheal Jackson, har kommit på att han är riktigt bra. Jag har liksom inte lyssnat på han förut men började typ nu efter att han dog.

Idag har jag gjort lite tyska när jag kom hem och typ suttit vid teven... Är så trött så jag orkar typ inte göra nåt :) Slänger upp en dagens outfit innan jag går och gör lite tyska igen, måste ju bli klar men det är såå tråkigt!


Hann inte ta nån bättre bild, kameran laddade ur.

Kramar/ Elin <3

Tröött!

Hejsvejs! :)
Idag har jag inte hunnit blogga eftersom jag har vart med Jenny hela dan och fixat min blogg, Den är snart klar! Bara profilbild och lite sånt, men ska nog fixa det imorrn. Idag har det däremot inte hänt så mycket i skolan, har typ varit som vanligt. Däremot kan man nog säga att det verkligen inte framåt med sammetstightsen som jag ska göra på slöjden, har ju en så fin bild av dom i huvudet men men...

Har ju haft träning idag också, men det gick väl inte så super bra och nu har jag dessutom ont i ryggen :(

Längtar så mycket till sommaren! Här är när jag var på Kreta med min mamma, pappa. Och brorsa som då bodde där. Längtar tillbaka! :)



Snälla sommar kom nu! Har lite planer inför sommarn. Först ska jag kanske med Emma, Klara och Amanda till Byske sen ska jag och Jenny fara med mamma och pappa till Öland och Stockholm. kommer bli så kul! :)
Förresten Jenny, inte okej bild! ;P
Hörs imorrn, Godnatt!

Kramar/ Elin <3

Smygblogg...

Hello!
Jenny här,
Jag och Elin kom just hem efter träningen som gick awesome! Sen hoppade vi lite studsmatta och Elin körde flickis med nästan ingen pass! *Stolt över dej gmn* <3
Vi joxade även på med hennes blogg, som ni ksk ser, och jag tycker ni ska skriva vad ni tycker om den! För den vart jättefin. Men när Elin skulle hem glömde hon att logga ut så nu smygbloggar jag lite... Busigt Busigt här kommer en vacker bild från ikv:

2/5 2010

Hej!
Vart ingen skräpplockning för mig idag( laget skulle plocka för att tjäna ihop pengar), mådde inte alls bra imorse :(
Men det är bättre nu i allafall. Idag har jag bara tagit de lungt och sett på tv en massa.

Igår var jag med Jenny och vi tänkte fixa headern eftersom hon vet hur man gör, men gissa vad internet funkade fan inte! Så jag kanske ska va med henne imorrn och fixa det då istället.

Hittade den här bland bilderna från valborg, ehm...?


Men nu ska jag gå och se wipeout eller något, hörs imorrn. Gonatt!

Kramar/ Elin

Seg dag.

Hej!
Klockan är typ 14.15 och jag och Amanda sitter fortfarande i pyjamas medans Klara är lite duktigare och har klätt på sig. Haha imorse så vart jag och Klara lite sugen på chips igen medans Amanda sov så vi började äta. Men sen skulle Klara gå på toa och då sa hon åt mig att ta chipsskålen, men när hon hade tagit sig ur sängen ställde jag tillbaka den och då kastade Klara min mobil rakt i skålen och Amanda rykte till och vakande på direkten, haha. Vi skrattade ihjäl oss, Ni kanske inte fattar men det var askul! ;)

Idag har jag inte så mycket planerat men jag ska iaf plocka ihop kläderna på mittrum som alltid är stökigt, sen ska vi fara till en av mina brorser och fira en av hans son som har fyllt år.



'






Älskar er! <3


Kramar/ Elin<3



Kort inlägg.

Vi sitter i pyjamas och ska lägga oss nu, men förmodligen kommer vi inte sova förrän senare.
Hade det skitkul på campus, fast mina skor vart liiiite leriga...
Men vi gick iallafall omkring och hade kul, lite bilder kommer kanske imorrn. Om jag hittar nå fina, har kommit på att jag inte ska ge kameran till Amanda för då har man hundra bilder på tio min... :)

Godnatt/ Kramar Elin <3

RSS 2.0