Läger nu!

Hej! Är hur stressad som helst, måste fara snart, tror jag är klar med packningen iaf, har inte gått så bra, suger på att packa. Oj vart askonstigt inlägg nu men tänkte iaf bara säga att jag ska på träningsläger nu och kommer hem på sönda , hörs då! :)<3


14 februari 2011

Glad alla-♥-dag! ;)

Tänkte visa lite bilder från i helgen, vi hade jättekul och det var awesome att åka igen :)











Kram// E

What is it that's gonna make you happy?

Var med Jenny idag efter skolan, verkligen på tiden! Har saknat den tjejen, ses alldeles för sällan! Hur som helst så får hon mej alltid att må bättre. Vi gjorde egentligen inget, satt och såg på oth medans vi tryckte i oss kladdkaka och snackade om allt möjligt. <3

Är så taggad inför imorrn, drar till bygdsilium med Amanda och Klara, vi kommer hem på sönda eftermidda. Ska bli så jäkla kul att äntligen få åka slalom igen, har inte åkt nåt den här vintern. Så sjukt kul vi ska ha det! :D <3

Älskar den här bilden :]

Kram// E

dead men walking

Hej! Allt bra? ska gå upp och göra mat snart men några, typ jenny och amanda tvingade mej att jag skulle lägga upp bilder på min frisyr, klippte mej igår ;)

Inte alls bra bilder men whatever :)



Kram!

Dag 9

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Okej nu blir det tre st, kan inte bestämma mig ;P
1,Jag är verkligen alltid ute i sista minuten, jag är världens tidsoptimist och jag brukar oftast hinna i tid och så till skolan men jag stressar alltid sönder just innan jag ska fara, hur tidigt jag än kliver upp haha.
2, Jag har ganska mycket klädångest också, kan som inte bara bestämma mig för en tröja och sen ta den, det är ganska jobbigt.
3, Jag är SJUKT beroende av min mobil haha. Får typ panik ibland om jag inte vet vars den är :P


...

Heej! Har just duschat och så, nu blire att plugga lite engelska. Har haft träning idag och det gick asbra! Körde rondat-flickis själv för första gången, och dom var typ fina :D stolt haha :) Annars har jag ju varit i  skolan idag, typ inte hänt så mkt, hade världens flumm matte lektion igen, Borde egentligen ha jobbat men skrattade typ hela lektionen ist ;) Kan va kul också, haha :)


Dag 8

Bild på mig och min bästa vän.
Random ordning :)

jag och amanda <3

jag och emma <3

jag och klara <3

jag och jenny <3

jag och sara <3

Älskar er, ni betyder så sjukt mycket! :) <333


Dag 7

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Ehm, jag skulle nog sätta in en del av det på ett konto och spara det tills jag flyttar hem ifrån, sen skulle jag skänka en del till olika fonder, jag skulle nog dela med mig av det lite till familjen, typ mina brorsor, dom har nog mer nytta av pengarna :P Sen skulle jag shoppa upp lite haha ,surprise! Men sen skulle jag nog även köpa en riktigt bra kamera, mobil eller dator.Skulle säkert resa någon stans eller göra nåt annat, jag vet inte riktigt, svårt att komma på just nu :)


...

Är med i en tävling om en ögonskuggspalett, vet ni hur kul det skulle vara att vinna den? skulle använda den hur mycket som helst, inte på skolan kanske men hemma:) Om ni vill vara med och tävla så har ni den här http://amandarosende.blogg.se/2011/january/vinn-en-valfri-palett.html



American pancakes

Hej! Sry för dålig uppdatering, har varit mycket bara :)  Ska börja göra lunch snart, blir amerikanska pannkakor, som förra lördan haha, men det är asgott!:) Aja, ska börja göra dom nu, uppdaterar senare :)

Bilder från förra veckan, snodde dom från jenny ;)


Kram/ E

RSS 2.0