flumm

Har varit med Amanda hela dan och vi har inte gjort så mkt, bara flummat ;P
Sen har vi typ kollat igenom bilder från i somras :)
Men jag har typ inget å skriva så jag lägger upp lite bilder istället :)
Vissa är inte direkt seriösa ;)
Kraam! <3

Carpe diem

hej! Har varit sjuk hela helgen så därför ingen uppdatering. Ny vecka, men snart äre jullov!:D läängtar :P 

Igår hade vi träning, var så himla trött så det gick sådär, men börjar bli lite stressad, har tävling om typ två veckor elr nåt så. Fast det blir kul :)

Idag har jag bara tagit det lungt efter skolan, försökt göra lite läxor. Tog nyss en dusch och nu ska jag fortsätta med matten...

två fina bilder från hösten ^^


Kram!


...

Faan va bra filmen var igår! Helt sjukt, den var rolig men också väldigt "mörk". Men det är ju boken också. Tycker det var väldigt bra att dom inte har förändrat särskilt mycket och fått med det mesta, och att dom fick in lite roliga grejer också. Nu längtar man ju som satan tills tvåan kommer hehe :)

Nu ska jag äta innan jag drar på träning, är så sjukt trött men ikväll ska träningen fanemej gå bra!! :)




Hörs senare, byee!
kram!


finally!!

Hej! nu drar jag snart mot stan, ska ääntligeen se HP, kmr bli så jävla kul! Berättar hur den va sen men kmr typ hem 12 så jag skriver imorrn :)

Vi hade ju idrott idag, körde boxning fast det var typ kondition och styrka och sånt också, var typ askul! När jag kom hem la jag mig på sängen och somnade på direkten hehe ;P  Men vart lite piggare och orkade plugga lite till provet imorrn så det var ju bra :) Men nu måste jag dra, hörs imorrn!


Little miss late tröjan på hehe, seriöst skönaste tröjan ever ;P

Kram! <3

todays

Vi fick sluta tidigare idag, tio över elva, det var asnajs! Så efter det drog jag hem till Amanda och åt lunch. Vi försökte plugga lite sen men ja, det gick ju som det gick ;P Hade utvecklingssamtal också och det gick ju bra iaf. Sen har jag bara tagit det lungt och gjort lite so.

Var på Ikea i söndags, det var därför jag inte uppdaterade. Det var jätte kul, hittade massa fina grejer till mitt rum som jag ska göra om, ni får se sen när det blir klart :) Sen gick vi lite i birsta också, passade på att gå på Cubus och hittade en fin skjorta och tee :) Slänger upp dagens också :)

Skjorta- cubus (ny)
Tee- cubus (ny)
Tights- H&M


silvriga ringen är från accent (ny)
"genomskinliga" är från H&M




Kram!
// Elin <3

14 år!

GRAATTTIIISS KLARA!!!! jag vet att du fyllde i onsdags men har inte hunnit göra ett inlägg, förlååt :)





grattis vännen! hoppas du fick allt du önskade dej ^^ <33

don't dream your life, live your dream

heej! äntligen heelg! skönt eller vad?? hade prov idag men det var sjukt enkelt så det var ju bra. hade träning igår också, gick inte alls bra...

Men imorrn kmr bli askul, ska ut och fota med amanda till headern och så, hoppas hoppas på bra väder men kmr säkert blir mulet :P Sen ska jag iaf och kolla på emmas tävling och se blire att fira klara på kvällen!

Men nu ska jag fortsätta se idol, får se när jag hinner uppdatera :)


Kram! <3

...

hej alla söta! ska släcka datorn nu men tänkte hinna med ett inlägg först :) Idag började ju skolan igen och det sög ju, var ganska segt och jag hade gärna haft lov en vecka till ^^ Har två prov den här veckan och två nästa vecka så det kommer bli ganska mkt plugg nu, inte taggat precis :P Hade träning idag också och det gick väl sådär... Men nu ska jag gå upp, vi hörs :)
hah, bild från stan i lördags ;P

kram!
//Elin <3

Harry Potter and the deathly hallows

Heej! Är så jävla glad just nu och längtar till den 17 november! Äntligen kommer sista filmen ut och biljetterna är bokade! :D Jag vet att det bara är första delen men det är bra att filmen är två delar för då borde dom ju ha fått med det mesta från boken, eller vad tycker ni?Är det några som ska gå och se?:) Hur många av er har läst böckerna förresten? Dom är asbra! :)

Men nu ska jag gå och duscha, sminka mej och äta innan jag drar till en kompis ikv, vi blir några stycken och ska se film och så :) Men jag måste dra hörs senare!

Saknar snön!!

// Elin <3

friends mean everything

Helluu, är med Emma och Klara just nu, vi gör inte så mkt ligger bara och pratar och lyssnar på musik och så :) Vi hade sjukt kul igår iaf, förutom alla gånger man gjorde illa sig men annars var det askul! ;D

Ikv blire iaf att fara på träningen och sen får jag väl se vad jag gör... blir väl nåt avsnitt av oth haha, har blivit helt beroende (a) :)

love u sweet girls :*

//Elin <3

RSS 2.0